You'll find me in the studio and not in the kitchen.

 

Åh, Lily har för första gången på ages släppt nytt. Älskar't såklart. Titta du också, och njut av att vissa artister faktiskt kan ifrågasätta och driva med musikbranchens fuckade påhitt.

 


.

 
 

Jag har köpt en ny jacka. Den är både varm och skön. Rätt snygg också. Speciellt om man är i rymden.

 

(Har fått öva på mina mad redigerar-skills då min mor i bakgrunden inte ville exponeras för mina hundratusentals läsare.)

 

Nu kanske du tänker ”Va, mor? Är inte Sanna i Stockholm just nu och lever livet?” Rätt tänkt, men ändå fel! Kom till huvfudstaden från Holland i går kväll, skulle egentligen stannat kvar där tills på torsdag då jag och mina brudar åker till Thailand (yey!). Meeeeen fick lite hemlängtan, satte mig på ett tåg till bästkusten och nu är jag här igen!

 

Dock endast för typ två dagar. Men still. Så ikväll skall jag dricka öl på långisen. Kom om du vill vetja!

 

Peace from Vrångö/Space.  


Ett par skor och lite öl.

 
 

 

Lördag i Holland! Wiiihooooo tagga osv. Just nu har jag så enormt mycket energi, då hela dagen har gått åt filmtittande och slapphet deluxe. Regnet har gjort att varken jag eller systra mi har lämnat boet. Men det skall snart ändras på! Efter ett par Leffar och lite uppiffning är vi redo att göra något vettigt av kvälla'.

 

   

 

Under den obligatoriska Photobooth-sessionen ville Frida vara med och posa, och det du ser på bilderna är våra kunskaper från hur man ser extra classy ut. Tycker vi lyckats helt asbra. Jag hade lätt anställt oss till en photoshoot liksom.

 


 

 

Dessutom får ni även säga hej till mina nygamla skor. Superslitna Buffalos i tegelrött. Att de dessutom är tunga som tjyven förstärker bara den perfekta arga känslan. Åh, kommer kunna sparka ur mig så mycket ilska i dessa. Förhoppningsvis kommer de få hänga med och dansa lite också.

 

 

Holland i svartvitt.

Hej alla goda!

 

Som ni kanske har koll på så har jag lämnat Göteborg för ett par veckors resande. Första stopp efter Uppsala/Stockholm fick bli hos världens bästa syster i Holland. Frida pluggar i Delft för tillfället, så det blev helt perfa att hälsa på innan terminen är över.

 

Tyvärr finns det inte så mycket att göra i Delft förutom att typ dricka öl och provsmaka ost (seriöst, ostaffärer överallt. Min laktosmage bara dör, men det är fett värt.), men som tur är ligger Rotterdam tio minuter bort, och Amsterdam 55 min. Älskar bra tågförbindelser!

 

Efter att ha betat av Rotterdam igår stod Amsterdam på tur idag. Är helt slut nu efter så många timmars vandrade och typ fullproppad med intryck. Från Anne Frank-museet och designbutiker till Red light district och feta vintageaffärer. Vet liksom inte om jag skall vara glad eller ledsen, arg eller nöjd. Är mest bara seg i hela kroppen.

 

Men bra dag i alla fall, och bra stad, trots allt knark och allt utnyttjande av folks kroppar. Usch, vill bara skriva av mig all ilska. Det kanske kommer imorgon.

 

 
 
Frida och cyklar. Två bra saker med Holland! 
 
 
 
Ost, MYCKET ost. 
 
 
 
Googlemaps-check. 
 
 
 
Hittade snyggaste grafittin <3 Vill ha en egen Vader i mitt sovrum. Den som fixar älskar jag för evigt. 
 
 
 
Tips! Vintagebutiken Episode på Berenstraat. Bästa klädaffären jag vart i någonsin, utan tvekan. Fick med mig de argaste Buffalo-skorna jag någonsin skådat hem. Mitt livs kap. Blir kåt när jag tänker på att jag faktiskt äger dessa finingar <3 Ni får se snart. 
 
 
 
Kaffipaus. 
 

So, you wanna play?

 

 

Hoppsan, nu har jag inte skött mig här på bloggen. Fyfy. Men har vart upptagen med att fixa stuff innan resan, och med att kramas lite extra på en såndära person jag kommer sakna galet mycket fram tills den 20e december.

 

Hur som helst så var jag Hit Girl från Kick Ass i lördags på Chalmers halloweenfest. För att komma in i rätt flow så lyssnade jag bara på kaxig hiphop och posade argt framför datorn typ hela dagen. Tyvärr kanske jag gick in lite väl mycket i karaktär, för var sur på allt och alla under festen. Kul tjej. Men blev på bättre humör igen när jag fick fuldansa till Håkan på dansgolvet. Allt som krävs för att jag skall bli glad igen, utan tvekan!

 

Tyvärr tog all förberedelse lite väl lång tid, så han inte få till några ordentliga bilder på outfiten. Men jag var asfet, lovar.  

 
 
 
 
Hade inte velat möta mig själv i en mörk gränd, heh.