Sånt som inte var menat.

Alina Devecerskis låtar har blivit mitt nya livssoundtrack. Orkar inte riktigt tänka, bara gör. Och hon hjälper bannemej till att bara skita i allt. 

 

 
 
Alina Devecerski – Ikväll skiter jag i allt 
 
Tagga Popaganda föresten!

En fin kväll.

Ikväll är sista kvällen på Vrångö för mig, i alla fall på ett rätt bra tag. Den tillbringade jag självklart med min favvo-vrångöbo ute till havs, så som sig bör när man är en skärgårdsbrutta. Jag och Anton feskade loss, och fick seriöst världens största makrill. Mamma makrill är så stor att hon kan äta upp resten! Helt galet, är amazed! Bästa avslutet, utan tvekan.  

 
 
En riktig raring! 
Fiskception. 
SE HUR MYCKET STÖRRE MAMMAN ÄR! 

Ett par skor.

Jag har gått och blivit med nya skor. Vill typ bo i dem, seriöst. DET ÄR SOM ATT STÅ I EN DJUNGEL! Kan inte bli annat än lycklig med nya pjucksen på helt enkelt. 

 
 
''
 
 

Något gult.

Okej, utanför ser det ut som det är sol... Men det regnar, jag lovar.  
 

Idag är en bra dag! Anledningar? Ja, det finns många.

 

  1. Det regnar, himmelen har öppnat sig för typ första gången på hela sommaren (för min del i alla fall.) Nu tänker ni säkert att det är en märklig sak att bli glad för, men icke! Jag har nämligen införskaffat mig en så jäklans fin knallgul regnjacka som inte har invigts än. Ikväll är kvällen, nu skall jackan få dansa och bli skitblöt. Sånt som regnjackor är gjorda för.

  2. Jag har bestämt mig för att flytta till Lund och plugga i höst. Hur häftigt är inte det på en skala? Skall frossa i barnböcker, studentliv och allmänt gott liv. Kollade över litteraturlistan tidigare och fick en smärre chock, då det är fler böcker än en medelsvensk läser under sitt liv. Men som tur är har jag en mor som är lärarinna, och självklart kunde vi rota fram runt hälften. Så nu är hela mitt golv täckt av Bröderna Lejonhjärta, Anne på Grönkulla och Alice i Underlandet.

  3. Har typ lyckats gå in mina svarta Dr. Martens. Nästan. Det tog bara ett par månader, har världens sämsta skoskavsfötter.

  4. Har upptäckt ett världsfett band i form av brudarna i Tikkle Me. Lyssna här och ba njut.

 

 

Nu skall jag på hamnfest och äta skaldjur tills min mage exploderar.

 


Något att bli riktigt jävla arg över.

Bild tagen från läkartidningen. 
 

Jag har fått min dagliga dos av ilska och gråt redan. Nej, fan hela årets dos. Läs det här, bara gör det. Oroa dig över vart världen är på väg. Oroa dig över att resten av världen inte gör någonting, utan endast tittar på. Vill skriva fingrarna darriga om just detta ämne, men känner att artikeln talar för sig själv.

 

http://www.lakartidningen.se/Aktuellt/Nyheter/2013/08/Tva-miljoner-valdtagna-i-krigets-Kongo/