24/1

Fina Fanny har klickat hem den godaste tröjan jag har sett på länge från sheinside. Jag var självklart tvungen att klicka in och kika om det fanns något som kunde falla mig i smaken. Otippat nog (not) så hamnade jag på klänningsavdelningen och kände att shopaholicen i mig ba' KÖP ALLT!



Det är trots allt min födelsedag imorgon. Och löning. Så come to me bbys. Är nog mest sugen på den superknasiga kattklänningen, även om den är rosa.

 

1, 2, 3 & 4 

 

P.S: FÖRLÅT för den enormt dåliga uppdateringen, men har börjat plugga på GU nu, och i starten så är det lite mycket. Inom en snar framtid kommer jag bli lika no-lifeig som vanligt och uppdatera hela tin'.  

 

 


The owls are not what they seem.

I kväll är det Twin Peaks-tema på Jazzhuset. Jag har peppat upp genom att lyssna på det här, drömma om den här, och dricka en damn fine cup of coffee. Pricken över mitt Twin Peaks-i är så röda läppar att till och med Audrey Horne skulle blivit avis.

 

Hoppas vi ses där!

 

 

 
 
 
 
 
 

För det är ingen vanlig dag.

Du är mitt guld. Grattis på 20-årsdagen Matildis, du visar att man kan vara skör och superstark på samma gång. Om du varit man hade jag velat föda dina barn, så är det bara. Tur för mig att vi blir klasskompisar i 4,5 år till, under tiden skall jag komma på en metod för att göra dig min 4-evah, heheh. Tusen bästispussar och gosigos!

 

Vill egentligen skriva värsta långa talet, men blir helt gråtig och klen. Du vet ändå redan vad jag tycker om dig biatch <3

 

 

2013

Här har ni min 2013-lista! Ett par dagar för sent, men vem bryr sig?

 

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

 

Jag sökte ett jobb som jag ville ha så himlans mycket att det resluterade i magont när jag skrev min ansökan. Hatar nämligen att bli besviken, och det kan ibland göra att jag missar att våga. Men i år vågade jag, och fick till och med jobbet! Att det sedan visade sig vara rätt trist gör mig inte ett piss, för det visste jag inte innan när hela kroppen typ sprängdes av snällaanställmig-förhoppning. Fick ju trots allt lära känna två enormt goda personer och resa runt hela Sverige.

 

 

Hade du några nyårslöften?

 

Skriver alltid för många löften, som jag aldrig håller. Suger på allt som har med självdisciplin att göra, och då brukar det inte gå så bra med alla INTE-löften. Så 2014 skall mina löften innehålla saker som jag skall göra, istället för en hel drös förbud. Hatar förbud.

 

Vilka länder besökte du?

 

Det blev ett par stycken....

Berlin (Tyskland) över förra nyårsafton och de trötta dagarna efteråt. 

USA, Cuba, Belize och Mexico med skolan.

 

 
 

En fantastisk brudweekend i Edinburgh (Skottland/Storbritannien beroende på hur du ser på det.) med min Johanni. Tycker verkligen det skall bli en tradition att hon och jag reser ihop minst en gång om året. För den flickan är bannemej god!

 

 

En vecka i Barcelona (Spanien) med Sara, Cristian, Mike och festival.

 

 

En helg i Köpenhamn (Danmark) under Daniels födelsedag. Med massa tivoli och mys.

 

En hel vecka hos systra mi i Delft/Amsterdam (Holland). Är jätteglad över att hon pluggar där nere och trivs. Men ännu gladare över att hon kommer hem på heltid snart.

 

 

Och sist men inte minst Thailand, Cambodia och Vietnam med mina bitches.

 

 

Ja, att resa är mitt knark. Vilket kanske syns.

 

Vad önskar du att du gjort mindre?

 

Gråtit. Det är så jobbigt för ögonen liksom. Man blir helt torr i kroppa' också. Dessutom är jag en fulgråtare av rang, så tror min enormt höga gråt-kvot skrämmer folk.

 

Bästa minnet från 2013?

 

Studenten. Så klart.

 

 

Bästa köpet?

 

Mina röda Buffalos från en luffig second hand i Amsterdam. Trots att vi inte har hunnit hänga så mycket än känner jag på mig att vi kommer bli bästisar.

 

 

Vad spenderade du mest pengar på?

 

Resandet! Festivaler och alkohol kommer nog på plats två och tre. Men de flyter lite ihop med vinnaren om man säger så.

 

Gjorde någonting dig riktigt glad?

 

Att min mor och Gagga har stöttat mig så mycket detta året. Och att de har förstått att man inte kan vara superstark hela tiden. Det är inte lätt att greppa att man har en skör dotter.

 

 
 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

 

Hah, dagens skämt.

Svar ledsnare. 

 

Favoritprogram på TV?

 

Tittar väldigt sällan på TV. Men blir glad om Sveriges Mästerkock är på om jag nu slår på Tvn. Alla där är liksom så duktiga, så blir helt avis och peppad på att lära mig själv. Även om jag vet att det aldrig kommer hända, heh. TÖNTIGASTE SVARET.

 

Är det något du saknat 2013 som du vill ha 2014?

 

STRUKTUR. Kan någon ge mig struktur inslaget i silkespapper blir jag glad.

 

Vad ser du mest fram emot med år 2014?

 

Sommaren. Men det säger jag nog bara för att det är så kallt och pissigt just nu.

 

 

Blev någon/några av dina vänner föräldrar 2013?

 

Nej. Tacka gudarna för det. Vi är för unga, har för mycket kvar att göra innan kidzen ploppar ut.


Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2013?

 

Of the Night med Bastille, Allt från Maggios senaste och alla låtar från sommarens Power-Hour!


Den maträtt du åt oftast 2013?

 

Choklad. Det räknas som mat i mina ögon.


De bästa nya människorna du träffade?

 

Min älskade Matilda. Vi hade ju träffats tidigare men flyttade ihop och blev bästabästa vänner under detta året. Hon är mitt allt, på riktigt. Lejonmamman liksom <3

 

 
 

 

Hoppas er nyårsafton var perfekt. Och om inte, skit samma! Nyår blir aldrig som man tänker sig :)

 

Min var fin, men lite kaosig. Vi gick från total lycka och dans till polisbesök. En bra start på ett bra år tror jag. Puss, och hejaheja 2014!